Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παιδικό Καρναβαλίστικο Πάρτι 25.02.2023

 Μαγικές στιγμές διασκέδασης και αποκριάτικου ξεφαντώματος στο Παιδικό Καρναβαλίστικο Πάρτι Συνδέσμων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου & Ανοικτού Σχολείου Δήμου Αγίας Νάπας που πραγματοποιήθηκε σήμερα 25.02 στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Νάπας!!!

Ευχαριστούμε θερμά τον Μέγα χορηγό της εκδήλωσης Δήμο Αγίας Νάπας, τον Δήμαρχο κύριο Χρίστος Ζαννέττου Πιερής & το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Νάπας που στηρίζουν κάθε πρωτοβουλία η οποία αφορά τα παιδιά και όχι μόνο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κοινοτάρχη Αγίας Νάπας κύριο Αντώνη Χατζηχρήστου για την κοινωνική του ευαισθησία αφού βρίσκεται πάντοτε δίπλα στα σχολεία μας ενισχύοντας κάθε εκδήλωση!!! Ευχαριστούμε επίσης το Bravo Kids & Entertainment, το ξενοδοχείο NisssiBlu, το Eleana Supermarket - Ayia Napa, την Άντρη Μάππουρα και την Κάλια Παππουλή για τη συνεισφορά τους στη ψυχαγωγία, διακόσμηση, τη χορήγηση εξοπλισμού και τροφίμων!!! Επιπροσθετα, θερμότατες ευχαριστίες στους Προέδρους & τα Μέλη των Συνδέσμων Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων μας τόσο για τη συνεισφορά του καθενός ξεχωριστά όσο και για την αγαστή συνεργασία ώστε να έχουμε αυτή την όμορφη διοργάνωση!!! Ευχαριστούμε ακόμη τον Πρόεδρο, τα Μέλη και το προσωπικό της Σχολικής Εφορείας Αγίας Νάπας που πάντα στηρίζουν διοργανώσεις που αφορούν τα παιδιά αλλά και όλους όσους συνεισφέρουν για την πραγματοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων!!
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους!!!
Καλές απόκριες!!!












Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Έναρξη μαθημάτων 2 Οκτωβρίου 2020. Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους!!! Πληροφορίες & Εγγραφές: 99104580

 

Cakes & Cupcakes από τους Μικρούς μας Μάγειρες

7η Επίδειξη Ασκήσεων Πολεμικών Τεχνών & Τελετή Απονομής Ζώνης και Διπλώματος Bujinkan

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 04.03.2023 στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Νάπας - Αντώνη Τσόκκου η 7η επίδειξη ασκήσεων πολεμικών τεχνών, απονομή ζώνης και διπλώματος Bujinkan υπό την παρουσία του Bujinkan Dai Shihan Κώστα Κανάκη